Контакт

Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот закон

Ако имате некакви прашања или Ве интересира нешто поконкретно во врска со Законот на Телема, иницијација или за Редот воопшто, слободно контактирајте не и ќе се обидеме да Ви дадеме одговори кои би Ви помогнале при понатамошно разбирање и практикување на Телемата во Вашиот и само Вашиот живот.

Љубовта е закон, љубов под волја

Advertisements