Мал Истерувачки Ритуал на Пентаграм


Мал Истерувачки Ритуал на Пентаграм
Збор: Изговор: Превод: Вредност:
1 אתה Атех На Тебе 406
2 עיוז Аиваз Аиваз 93
3 מלכות Малкут Кралството 496
4 ו-גבורה ве Гебурах и Силата 222
5 ו-גדולה Ве Гедулах и Славата 54
6 ל-עולמ леОлам За секогаш 176
7 אמנ Амен (АУМГН) Амин 91
8 יהוה     26
9 אדני Адонаи Бог 65
10 אהיה Ехејех Јас сум 21
11 אגלא Агала A.G.L.A. 35
12 רפאל Рафаел Рафаел 311
13 גבריאל Габриел Габриел 246
14 מיכאל Микаел Микаел 101
15 אוריאל Ауриел Ауриел 248
Вкупен Збир: 2591
Ако ги додадете и седумте чекори од Кабалистичкиот крст добивате вкупно 23 чекори!
Advertisements

One thought on “Мал Истерувачки Ритуал на Пентаграм

Коментарите се затворени.