Thelema 102 на Канал 103


Повелете линк до емисијата „Музика и Политика“ на Канал 103  каде гостуваа двајца од предавачите што ќе предаваат на Thelema 102. Тие  дискутираа на теми како Телема, Кабала, Магика, што ќе има на предавањето и што да очекувате од ова предавање.

Ако сте заинтересирани да слушнете што е зборувано и коментирано, повелете, симнете го и послушајте го разговорот на следниот линк.

Ова е револуционерен потег во јавното претставување на Телема во Македонија и за тоа сме им благодарни на прекрасните личности кои ни го овозможија разговорот во етер.


* Во дискусијата не се споменува О.Т.О. бидејќи сепак ова е организирано од ентузијасти, а не од некакви тајни организации и Редови.

* Разговорот започнува некаде 29-та минута од емисијата.

Advertisements