Нешто за Кроули – видео туторијал


Повелете четири интересни видеа за животот на Алистер Кроули, философијата и праксата во телемата, како туториал за „брзо“ учење на работите. Гледаме денес тоа е во мода, се да е на брзина, по скратени патеки. Ќе ве разочараме, но не постои нешто како „скратена патека“ при развивање на своите моќи како човек. Но може барем малку да одморите со видеава.

Уживајте  и работете врз себе си!

I.

II.

III.

IV.

Advertisements