АСТРОЛОГИКА – Предавање


23

Ве покануваме на серија современи предавања за астрологија кои ќе се одржат во сабота на 15.06 со почеток од 17 часот во просториите на Даре Џамбаз – Скопје (салата се наоѓа наспроти зградата на QBE Македонијa).

 

Дневен ред:

17:00 Марија Каева: “Индиска Астрологија – Jyotish”
17:30 Миле Атанасовски: “Херметичка Астрологија и Тарот”
18:00 Снежана Штрковска: “Хорарна Астрологија”
18:30 Зоран Данилов: “Принципи на Западна Астрологија”

Влезница 100 денари.

Организатори на настанот се група ентузијасти од Македонија.

Advertisements