Телема на „Саем на Книгата“ 2014


На овој „Саем на Книгата“ 2014 – побарајте го штандот на „Алеф“ и наоружајте се со телемитски книги преведени на македонски јазик!

Сите книги имаат попуст на Саемот, затоа – искористете ја шансата и запознајте се детално со Телемата, езотерија, јога, магика…

Ве очекуваме.

Advertisements