Nuith by Sakh – Мала поддршка


Ви претставувам млад музичар кој што направил нешто прекрасно.
Ова е само моја мала подршка и благодарност за добрата песна со одличен спот…

Прекрасна песна напишана и одсвирена од еден македонски музичар, која зборува за нашата Божица – НУИТ.
Се надевам ќе Ви се допадне целиот овој труд на младиот автор, за кој јас лично сметам дека завршил одлична работа…
Повелете, уживајте !!!

„Секој маж и секоја жена е ѕвезда!“ – Liber AL, I:3
„Љубовта е закон, љубов под волја. “ – Liber AL,II:57

Advertisements